“DA LI SANJAM ILI SAM TU?” – FILIP CAR POSLE 2 GODINE U CRIKVENICI: Pokazao TOP sređen porodični DOM, svuda dečije stvari! DALILI SU OVDE VRATA ZATVORENA!

0

Prije petnaestak dana se završila peta sezona najgledanijeg rijalitija u regiji Zadruge u kojoj je pobjedu odnio Dejan Dragojević koji je u kuću u Šimanovcima ušao sa svojom suprugom Dalilom i do tada su važili za najskladniji rijaliit par.

Međuitm nakon samo dvadesetak dana Dalila je Dejana prevarila sa Filipom Carom sa kojim je do kraja ostala u jako turbulentnoj vezi i na svaki mogući način je ponižavala i vrijeđala Dejana pa je po mnogima postala i najomraženija učesnica Zadruge ikada ali je svejedno osvojila drugo mjesto i dobila na poklon montažnu kuću.

Filip Car je otišao u Crikvenicu gdje ima kuću u kojoj nije bio dvije godine i na svom Instagram profilu je napisao Da li sanjam ili sam tu? i time pokazao koliko mu je sve nedostajalo. On je snimao svoju dnevnu sobu i kuhinju i može se vidjeti da su one sređene luksuzno i po posljednjoj modi a svima je plijenila pažnju ogromna terasa sa koje se vidi more.

Neki su primjetili i da su po cijeloj kući razbacane dječije stvari a poznato je da Filipova porodica nije podržavala njegovu vezu sa Dalilom što je bio i razlog njihovog prekida. Filip je o tome govorio i javno i rekao je da su njegovi razočarani njegovim ponašanjem kao i ljubavnim izborima. Iako je sve bilo protiv njega i Dalile on je bio sa njom u vezi koja ga je  gušila. Zato je nakon izlaska iz rijalitija odlučio da definitno raskine taj odnos i da pokuša sa Dalilom da ostane u prijateljskim odnosima.