“Naduri se, digne nos i frkće”: Komšije ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA otkrile njihovo pravo lice, evo kako u stvari živi ovaj par! (FOTO)

0

Neki kažu da su godine samo broj i da je uvijek najbitnije kako se osoba osjeća u svojoj koži, a ne koliko je stara. Bilo kako bilo, svako starosno razdoblje nosi svoje izazove sa sobom i samim tim se od nas očekuje da se ponašamo u skladu s tim.

Međutim, postoje brojni ljudi koji jednostavno nikada ne prestanu biti mladi u duši i za njih se kaže da su “djeca zarobljena u tijelima odraslih osoba” i to zaista nekad djeluje kao da je istina. Naravno, treba znati razliku između mladolikog duha i djetinjastosti, jer je jedno pozitivna a drugo negativna odlika. Za slavnu narodnjačku pjevačicu Zoricu Brunclik koja je poznata po svom izgledu radi duge roze kose, važi to da se i dalje ponaša kao mala curica i to najviše u braku sa svojim suprugom Kemišem. Ovaj par se smjestio u predgrađu Beograda i komšije ih ne sreću baš često.

Oni koji povremeno nabasaju na njih u toj ulici gdje stanuju će reći kako su ovo dvoje jako ljubazni i kako će uvijek pozdraviti i stati da se bar malo ispričaju sa svojim komšijama. Danas s vama dijelimo ispovijest jedne gospođe iz obližnje prodavnice koja opisuje njihov mladalački bračni odnos.

Iako su Zorica i Kemiš već u poodmakloj dobi, ova gospođa ih vidi kao jako simpatičan par koji se ponaša ponekad malo djetinjasto. Kaže da je za Zoricu specifično i u ovim godinama da digne nos i frkće kad se naduri i mnogi se slažu da ovo podsjeća na dječije ponašanje.