Nada Topčagić je pjevačica narodne muzike koja ima iza sebe karijeru koja traje decenijama a u orbitu je ponovo izbacio prošle godine poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović koji je njenu pjesmu Jutro je, slušao gdje god bi se pojavio pa čak i na prestižnom muzičkom festivalu koji se održava u Italiji, Sanremu i na kojem je bio gost se na binu popeo uz taktove ove Nadine pjesme.

Reklo bi s eda je ona tokom godina zaradila i više nego dovoljno novca za život ali prema nekim  njenim postupcima bi se reklo da nemaju ni dinara. Naime i ona i njen suprug Zlatko za gostovanje u emisijama traže da im se plati a jednom ovditelju koji je pozvao je umjesto novca tražila da joj kupi električni kotao.

Prvo se u medijima pisalo kako je pjevačica za jedno gostovanje tražila čak dvije hiljade eura  a nakon toga je i voditelj na Hepi televiziji Uroš Božić ispričao kako je od njega tražila elektični kotao ako želi da se pojavi u njegovoj emisiji. Uroš je prvo pomislio da se Nada šali sa njim ali mu je nakon toga njen suprug Zlatko objasnio da je to uslov i ako ga ne ispuni Nada neće doći na snimanje.

Nakon što je shvatio da je njihov zahtijev ozbiljan Uroš im je rekao da na taj način oni ne sarađuju sa poznatim ličnostima njih dvoje su navodno počeli da galame pa čak i da prijete. On je za medije rekao kako je razočaran ponašanjem poznate pjevačice jer na njihovoj televiziji su gostovale najveće zvijezde i nikada niko od njih nije tražio da im se plati. Njega je posebno iznenadilo to što Nada koja je decenijama na estradi nije u stanju sebi sama da obezbjedi ovakve stvari nego traži od drugih da joj kupe kotao.