ŠOK INTERVJU SEKE ALEKSIĆ! Progovorila o HAPŠENJU pa otkrila DETALJE SKANDALA o kojem je godinama ćutala!

0

Seka Aleksić je na vrhuncu svoje popularnosti bila prije desetak godina a i danas je jako tražena za nastupe pa će za doček Nove godine pjevati čak na tri mjesta. Prvo je u planu da zabavlja goste na jednoj privatnoj žurci u Novom Sadu, zatim će pjevati u jednom hotelu u Beogradu a nakon toga u obližnjem klubu će nastupati sa svojom kolegicom i dobrom prijateljicom Slađom Alegro.

Seka je od kada je zasnovala porodicu sa Veljkom i rodila dva sina svu svoju pažnju i vrijeme posvetila njima i ne nastupa tako često ali će svakako iskoristiti priliku da za novogodišnju noć dobro zaradi. Seka se posvetila kulinarskom šou Majke i snajke koji vodi a u jednom inetrvjuu je govorila o mnogim temama pa je tako otkrila i da je jednom prilikom imala neprijatno iskustvo kada je završila i u zatvoru jer je prebrzo vozila.

Nakon ove situacije uvijek vozi u granicama a kako je objasnila tada nije bila u zatvoru nego u pritvoru gdje je čekala da dođe sudija. Seka je otkrila i da priprema novi album pod nazivom Disko Seka koji treba da izađe početkom sljedeće godine a lično bi voljela da napravi i jedan veliki koncert.

Uz nju će na novogodišnju noć biti i njen suprug a sinovi su još mali pa će u to vrijeme kada ona bude nastupala spavati. Za svog muža ima samo riječi hvale i tvrdi da se nikada nisu posvađali i da je on sve pitomiji i puniji ljubavi kako sve više ulazi u vjeru i sve njene promjene prihvata pa je tako na primjer presretan što je smršala i dotjerala liniju.

Preporučujemo