Milan Borjan je postao glavna tema medija u rregiji nakon što je prije tri dana odigrana utakmica reprezentacija Kanade i Hrvatske na Mundijalu u Kataru kada su ga cijelo vrijeme navijači Hrvatske vrijeđali i provocirali i skandirali ružno i njegovoj supruzi Snežani. Milan im je odgovorio na provokacije podizanjem tri prsta što je hrvatske naviajče i medije jako naljutilo pa se o tome piše i danas.

Borjanova supruga Snežana koja je također sa tribina bodrila svog supruga koji je bio na golu kanadske reprezentacije je rekla kako je bila iznenađena kada je čula da hrvatski navijači skandiraju i njeno ime i uvrede na njen račun, ali da već ima iskustva sa negativnim komentarima i reakcijama. Ipak ona kaže da ni u snu nije očekivala da će se njeno ime oriti na Khalifa stadionu u Kataru.

U objavi koju je podijelila na Instagramu ona je dodala da ne postoji ta agresija, primitivizam i nacionalizam koji su jači od njihove ljubavi. Inače Snežana Borjan je u vrijeme kada su započeli vezu bila direktorica marketinga u fudbalskom klubu Partizan i u to vrijeme u njihovoj kući Milan Borjan je bio omražena ličnost jer je Snežaninog brata smijenio sa gola Radničkog iz Niša što je njemu jako teško palo.

Milan je  ispričao da im je najteže bilo reći upravo Snežaninom bratu da su u vezi i kada je jednom prilikom skupio hrabrost za to, on mu je opalio šamar a nakon toga su sjeli zajedno i popili piće. Vjenčali su se prije šest godina i imaju sina Filipa. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo