Nada Topčagić opet šokirala javnost: “Roditelje nisam mogla da biram, ALI VERU JESAM!” – Evo zašto je njena majka živela u prikolici! (FOTO)

0

Na Balkanu je zadnjih godina došlo mnogo novog talenta kad je muzika u pitanju, nebitno da li se radi o narodnjacima ili alternativnijoj muzici. Zato nije jednostavno upratiti sve što se događa, ali internet znatno pomaže da prečešljate sve nove izvođače ali i da se podsjetite na neke starije pjevače.

Jedna od pjevačica koja se ponekad spomene a napravila je dosta hitova je Nada Topčagić koju je najviše proslavila hit pjesma “Jutro je”. Ova pjesma se pjevala svuda – na slavljima, događajima, video snimcima i svako je nekad bio veliki ljubitelj njene muzike dok nije jednostavno prestala biti relevantna kao prije.

Gospođa Topčagić se dodatno proslavila s tom pjesmom kad je čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović tu pjesmu pjevao u mnogo navrata i izjavio je da mu je to među omiljenim pjesmama. Toliko voli tu pjesmu da su mu prilikom rođendanskog slavlja doveli upravo Nadu da tu pjesmu otpjeva za njega pred svima.

Svi smatraju da je to bio genijalan potez i da je zaradila dosta novca, a to je malo dovelo do toga da se više priča o njoj u medijima. Jednom prilikom se otvorila dok je gostovala u jednoj emisiji i pričala o svom životu i nekim privatnim stvarima. Rekla je da nije mogla odabrati to ko će joj biti roditelj i gdje će se roditi, ali da je definitivno mogla da izabere svoju religiju i to je i učinila. Otkrila je i da joj je majka spavala u prikolici jer se kuća tad obnavljala, a majka je htjela spavati na svojoj zemlji.