MILICA SMRŠALA 70 KILOGRAMA U INAT MOMKU KOJI JE OSTAVIO PRED SVADBU: Evo šta mu je sada poručila! (FOTO, VIDEO)

0

U moru ispovijesti koje se mogu naći na internetu veliku pažnju je privukla ona djevojke Milice Đukanović koja ima 25 godina i koja živi u Novom Sadu. Ona je naime progovorila o psihičkom zlostavljanju koje je trpila godinama od svog bivšeg momka što je dovelo do toga da ona pronađe utjehu u hrani i od sasvim normalne kilaže došla je do one koja je iznosila 135 kila.

Milica je ispričala kako je tog dečka upoznala prije pet godina i u njega se zaljubila na prvi pogled. Tada je kako kaže izgledala savršeno i imala je 65 kilograma ali kako je veza odmicala pojavljivali su se stalno novi problemi a nije mogla da ga ostavi jer ga je ludački voljela. Htjela je da mu u svemu bude podrška ali je postajala sve nezadovoljnija i sebe je zapostavila u svakom mogućem smislu dok je sav njen fokus bio na njenom dečku i njegovim problemima.

Izlaz je pronašla u prekomjernom prejedanju i hrani koja joj je pružala utjehu ali je dovela do toga da se udeblja do 136 kilograma. Milica kaže da je njena težina bila i veća jer se prvi put izvagala dvije sedmice nakon što je promijenila svoj režim ishrane. Ono što je ironično je da je Milica uspjela da pomogne dečku da prevaziđe i riješi svoj problem a onda se ispostavilo da najgori problem ima upravo ona.

On nije ni pokušao da je shvati i da joj da podršku nego joj je rekao kako više prema njoj ne osjeća ništa jer se previše ugojila. Ona je sebi tada postavila cilj da za devet mjeseci vrati normalnu liniju. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo