MILENA POPOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O VEZI SA JURIĆEM! ŽIVE ZAJEDNO: Njenom sinu je jako teško! (FOTO)

0

U zadnje vrijeme se po javnosti sve više piše o Mileni Popović koju znate kao udovicu pokojnog Olivera Ivanovića koji je bio vođa kosovskih Srba. Ubijen je prije par godina u uspješnom atentatu i to je Milenu i njenog sina kojeg je dobila sa Ivanovićem rastužilo i obilježilo zauvijek.

Bilo kako bilo, ona je odlučila da nastavi živjeti svoj život sa sjećanjem na svog supruga, te se povukla neko vrijeme iz javnosti. Svi su uvijek komentarisali kako je ona lijepa crnokosa žena na koju se svi mogu ugledati, ali izgleda da se mišljenje o tome počinje polako mijenjati u javnosti.

Otkako je otkrila da ima novog partnera i otkako je počela objavljivati nove fotografije, mnogi komentarišu očite estetske zahvate i korekcije na njenom tijelu za koje su neki rekli da su je izvještačile. Nedavno se otvorila u emisiji “Kec na jedanaest” i smatra da je svi napadaju zbog njene ljepote.

Kaže da se na nju kače kojekakvi epiteti, citati i komentari samo zato što upada u oči svojom ljepotom, a njeno dijete i ona su prošli velike traume i dan danas se bore sa raznim problemima koje to povlači za sobom. Obrisala je sliku s novim partnerom Igorom Jurićem i pita da li je grijeh to što voli neku novu osobu nakon gubitka Olivera. Očito je da se Popovićeva našla na udaru i medija i javnosti, a to povlači pitanje da li je uredu nastaviti dalje poslije smrti voljene osobe ili ne, a ako vas interesuje više o ovome, kliknite ovdje