Dečko je pitao da se uda za njega, a onda je doživela ŠOK: Prsten kojim je isprošena krio STRAŠNU ISTINU

0

Mnogi ljudi danas pronalaze sreću u materijalnim stvarima, ali vrijedi se zapitati da li nam to zaista donosi neku sreću u životu. Naravno, svaka situacija i svaka stvar ima svoje mjesto, vrijeme i kontekst i ne možemo razmišljati tuđom glavom i osjećati tuđim srcem, pa treba sve uzimati s rezervom.

Dosta stvari dijeli ljude kad je mišljenje u pitanju, a jedna od tih stvari je vjenčanje i sve što se vezuje za nešto takvo. Svako ima svoju ideju kako treba izgledati idealna prosidba, idealna svadba, idealna torta i slično. Danas vam donosimo priču koja je podijelila mišljenja mnogih čitalaca Balkana. Jedan mladić po imenu Tom je zaprosio djevojku s kojom je dugo bio u vezi i ona je bila oduševljena skupocjenim dijamantnim prstenom, ali njena najbolja drugarica je s njom kasnije sprovela istragu i saznala na osnovu javnih fotografija da je istim prstenom zaprosio svoju prethodnu djevojku po imenu Jessica.

Ova je djevojka odlučila da se suoči sa vjerenikom i prvo je pobijao sve njene teorije dok nije na kraju samo priznao da to jest uradio i da to nema nikakve veze. Smatra da ne treba izigravati razmaženu princezu i treba prihvatiti taj skupocjeni prsten iako je već ponuđen bivšoj.

Složila se s njim da jest burno reagovala, ali i dalje vjeruje da je zaslužila jedinstven prsten koji nije pripadao nekoj djevojci prema njoj. Mnogi korisnici su je upozorili da dobro razmisli želi li ona da provede ostatak svog života sa ovim čovjekom koji je rekao da je ona razmažena. Šta vi mislite o ovome?