Mermerno stepenište, zlatna ograda, kristalni lusteri, bazen i spa: Zavirite u Cecinu vilu na Dedinju!

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji je Svetlana Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije a njenom uspjehu je uveliko pomogao i brak koji je sklopila u burnim devedesetim godinama sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je u to turbulentno vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi iako je bilo dobro poznato da se radi o kriminalcu i traženom ratnom zločincu.

On je ubijen prije 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental i niko ne zna koliko je bogatstvo ostalo iza njega obzirom da se bavio i nezakonitim poslovima a i sama Ceca je jako dobro zarađivala tako da ni ne čudi što ona ima jednu od najskupljih vila od svih pjevača sa estrade.

Vrijednost njene kuće koja se nalazi na Dedinju se procjenjuje na 3,3 miliona eura a pošto i ona  ali i njena djeca Veljko i Anastasija aktivno objavljuju na Instagramu svoje fotke od kojih su mnoge upravo nastale u njihovom domu može se vidjeti kako izgleda unutrašnjost vile. Pjevačica je prije nekoliko godina renovirala cijelu kuću i tada je dodatno proširila bazen koji je i prije toga ostavljao bez daha.

Cijeli ovaj prostor koji se nalazi u donjem dijelu kuće je sada obogaćen i spa centrom i fitnes prostorom kao i sobom za kozmetičko uljepšavanje. Mpže se vidjeti i da je stepenište u cijeloj kući pa tako i ovo koje vodi na prvi sprat urađeno od najkvalitetnijeg i najskupljeg mermera a luster koji je izrađen od velikog broja kristala čini da se cijeli prostor doima još luksuznijim.

Preporučujemo