BAKA SLOMLJENA ZBOG STRAŠNOG DOKAZA KOJI JE NAŠLA U MUŽEVLJEVOM TELEFONU: U braku smo 40 godina, pravi budalu od mene tri decenije!

0

U današnje vrijeme kada je moderna tehnologija svima na dohvat ruke i kada je ona zavladala našim žiovtima imamo na raspolaganju pregršt informacija i načina komunikacije. Ljudi putem društvenih mreža uspostavljaju kontakte ali i dijele svoja iskustva i vrlo često traže i mišljenje i savjet od drugih nepoznatih ljudi.

Nedavno je Filipa Peri koja piše kolumnu za Gardijan dobila pismo jedne nepoznate žene koja ima 70 godina i koja je od nje tražila savjet zbog problema koje ima u svom braku. Ona je napisala dsa je sa svojim mužem u braku već 40 godina a da je prije nekoliko dana saznala da je on punih 30 godina pored nje imao i ljubavnicu.

Sve je otkrila kada je vidjela poruke u njegovom telefonu koje ja razmjenjivao sa njoj nepoznatom ženom i u kojima su se dogovarali za susret. Ona ga je odmah suočila sa svojim saznanjem a on joj je tada priznao da je sa tom ženom prije trideset godina bio u vezi pet godina a da je nakon što je on prekinuo jer je osjećao krivicu, ta žena bila očajna.

On je tvrdio da je ostao u kontaktu sa bivšom ljubavnicom ali samo kao prijatelj i kako je tvrdio nikakav fizički kontakt više nisu imali. Ipak ona je primjetila kako je u porukama toj ženi pisao kako je voli a njoj samoj to nije rekao već godinama. Ova žena je sada očajna jer je upoznala jednu stranu svog muža za koju nije ni znala da postoji. Ipak pošto su već u zrelim ogdinama i imaju djecu i unuke ovaj par se dogovorio da pokuša da popravi svoj odnos ali ona nije sigurna da mogu da se oporave nakon njenog otkrića.