Jedna od naših najpoznatijih pjevačica Marija Šerifović je neko ko nema dlake na jeziku. Pobjednica Evrovzije 2007. godine, pored svojih pjesama i fenomenalnog glasa koji se ne može porediti ni sa jednim na našoj muzičkoj sceni, šokira uvijek javnost i sa svojim privatnim životom. Od trenutka kada je Marija Šerifović javno priznala svoju sek*ualnu orijentaciju, svi je javno prozivaju i žele da se bave njenim životom.

Mariju zapravo i ne dotiče to u tolikoj mjeri jer ona nastavlja da svoj život vodi onako kako ona hoće, te krije sve to od javnosti. Sada je počelo snimanje nove sezone ‘’Zvezde Granda’’ muzičkog takmičenja u kojem je upravo Marija Šerifović dobila stolicu u žiriju i ove sezone. Kada se pojavila na snimanju emisije, svi novinari su je opkolili kako bi dobili njene izjave i saznali šta se dešava novo u njenom životu. Marija se odmah pohvalila kako je smršala 5 kilograma, te da je nedavno doživjela i više nego neprijatnu situaciju u centru Beograda.

Najprije se dotakla očekivanja za novu sezonu muzičkog takmičenja, a to je da će imati ove sezone što boljih kandidata jer je to mnogo važno za ovu emisiju. Pobjedniku prošle sezone poželila je i ovim putem mnogo sreće u daljoj karijeri, a za sebe se nada da će ove sezone imati manji broj kandidata u svom timu. Otkrila je da radi na tome da smrša 5 do 7 kilograma još kako bi mogla ispočetka da jede u normalnim količinama.

Priprema se za novi album, koncerte i turneju te vrijedno radi na sebi. Na videu u kojem se ponašala malo drugačije nego inače i našla na meti, može se vidjeti kako je na jednom slavlju pjevačici dala 200 eura za pjesmu. Svi su ostali u šoku zbog ovoga, ali je Marija otkrila da se ona ne kaje.

Preporučujemo