SA VELJKOM JE PRONAŠLA SVOJU SRODNU DUŠU AL PRE NJEGA SEKA JE LUDO VOLELA OVOG MUŠKARCA: Sve se RASPUKLO u trenu

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica s naših prostora Seka Aleksić je već više od 2 decenije poznata u javnosti. Popularnost je stekla kada je izbacila album ‘’Balkan’’, u kojem je njen najveći hit ‘’Crno i zlatno’’ koji je jednostavno obilježio njenu karijeru. Njene pjesme se i dan danas slušaju sa istim žarom kao i u vrijeme kada su izlazile prije više od deset godina.

Još neke od njenih najpoznatijih pjesama su ‘’Baš mi se sviđa tvoja devojka’’, ‘’Iskoristi moje mane’’, ‘’Dođi i uzmi me’’ i tako dalje. U braku je od 2009. godine sa svojim dugogodišnjim partnerom Veljkom Piljkićem s kojim je u braku dobila i dva sina, Jakova i Jovana. Malo ko se sjeća da je pjevačica prije veze i braka bila u emotivnom odnosu sa svojim menadžerom, Zoranom Kovačevićem.

Dok su bili zajedno, spekulisalo se i da će biti u braku jednog dana i da će s njim imati porodicu. Oni su se upoznali sasvim slučajno dok je Seka bila još anonimna i kada je pjevala po lokalnim restoranima i svadbama. On se zaljubio u nju na prvi pogled i odmah je u njoj prepoznao taj X faktor, a i ona nije bila ništa manje oduševljena njime. Ubrzo su shvatili da su jedno za drugo i uplovili su u emotivni odnos.

Zoran je zaista dosta pomogao svojoj izabranici Seki da unaprijedi svoju muzičku karijeru, a ubrzo je osvojila srca publike koja je i dan danas voli. I ako su njene pjesme svakim danom postajale pravi hitovi i bile u top najslušanijim pjesmama, ona se u potpunosti posvetila svom Zoranu. Svaki dan mu je pravila najbolje punjene paprike i doručak u krevet, a on je za nju također bio spreman na sve. Kakvo je bilo vjenčanje Seke i Zorana kao i razvod, pročitajte ovdje.

Preporučujemo