Kad neko postane slavna ličnost na estradi, bilo domaćoj ili svjetskoj, nema mu spasa kad je ugrožavanje privatnosti u pitanju. Onaj ko želi biti slavan i obogatiti se na estradi mora biti spreman da skoro u potpunosti žrtvuje privatnost jer paparazzi fotografi i novinari žute štampe vrebaju sa svih strana.

Ukoliko ne mogu da sastave neku priču o slavnoj ličnosti koja ih interesuje, onda se okrenu njihovoj porodici i gledaju kako njih da pretvore u skandaloznu medijsku priču i zarade nešto novca na čitalaštvu i reklamama. Tako su se nedavno odlučili okomiti na djecu slavnih ličnosti preko društvenih mreža. Današnja djeca estradnjaka izgledaju baš kao bogataši jer od malih nogu žive u raskoši i podvrgavaju se plastičnim operacijama i korekcijama. Jedna od najpopularnijih kćerki slavnih ličnosti je Đina Džinović, kćerka pjevača narodjaka Harisa Džinovića i njegove atraktivne supruge Meline, a i njen brat Kan je isto jako popularan na internetu.

Ovo dvoje mediji i obožavaoci prate u stopu i gledaju kako se rasipaju očevim novcem kojeg imaju na pretek. Nedavno su objavili slike sa ljetovanja u Budvi gdje se vidi da su jako bliski kao brat i sestra, ali to je objavila Đina jer Kan ne voli toliko da objavljuje.

Bili su i na koncertu Nataše Bekvalac i to su dokumentovali te podijelili sa svojim pratiocima na Instagramu. Dok se oni rasipaju u Budvi, njihova majka odmara s društvom u Grčkoj, a otac Haris vrijedno radi i nastupa da nastavi da pruža život kakav je i dosad svojoj porodici. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo