Milutin iz Čačka zbog poklona sa svadbe napravio HAOS: Zvao redom sve goste, pa OTKRIO o kome se radi!

0

 Čudni običaji kad su vjenčanja u pitanju postoje svuda, ali se iz nekog razloga baš forsiraju na Balkanu. Neki od njih su zastarjeli pa se mlađi ljudi sramote istih, kao što je onaj da se pravi spisak ko je koliko novca dao. Novac je inače čest poklon mladencima na Balkanu.

Tako je na jednom forumu započeta priča oko praznih koverti i oglasio se jedan gospodin po imenu Milutin koji je pričao da Srbi koji su odgojeni kako treba daju novac ili ispoštuju na neki način. Kaže da su on i supruga na vjenčanje zvali više ljudi, pa su pozajmili novac. Rekli su svim prijateljima i porodici da im umjesto poklona daju novac ako mogu, i mnogi su to uradili. Kad su došli kući nakon vjenčanja, krenuli su da sabiraju i oduzimaju i vidjeli su da je bilo nepotpisanih koverti, ali su svi ispoštovali koliko se moglo, jer nije bajna situacija.

Jedna koverta je bila prazna i nepotpisana pa su odlučili da otkriju ko je u pitanju. Bio je i simpatičan slučaj jednog njegovog druga koji je bio u teškoj finansijskoj situaciji pa stavio u kovertu papirić na kojem piše “dođem ti pedeset evra”, pa je kasnije zaista to i ispoštovao.

Zvali su sve zvanike i zvanice na telefon da se kao fol zahvale na poklonima i da vide ko je šta dao i stigli su do njegovog prijatelja koji odavno živi u Americi. Nastao je tajac i onda je Milutin rekao da je mogao da kaže da jednostavno nema novca, a ovaj se postidio i rekao kako je htio ubaciti dvjesta eura. Oni još uvijek ne pričaju, a roditelji se uvijek zacrvene kad sretnu Milutina na ulici.

 

 

 

Preporučujemo