Biti na estradi mnogima djeluje kao ispunjenje svih najluđih snova jer smatraju da automatski možete život staviti na autopilot radi silne slave i novca koje mislite da ćete dobiti. Nažalost, realnost je drugačija i morate konstantno da radite da biste održali to sve, a pored toga se boriti sa medijima.

Mediji u današnje doba su takvi – gledaju kako da zarade na vama i vašem imidžu pod svaku cijenu. Tako da i kad ne pišu o nekom ko je baš poznat, osvrnu se na njihovu porodicu i najbliže i onda pišu o njima kako bi privukli pažnju čitalaca i obožavaoca. To se dešava u zadnje vrijeme slavnom mladom glumcu Milanu Mariću koji se proslavio glavnom ulogom u filmu “Toma” koji je odjeknuo Balkanom prošle godine kao apsolutni hit. Milan je otad nekako u vezi sa kćerkom glumca i režisera filma “Toma” Dragana Bjelogrlića, a to je talentovana režiserka Mia Bjelogrlić.

Svi se trude da dobiju mali pogled u njihove privatne živote i vide kako ta veza izgleda, te da li su Bjelogrlić i njegova atraktivna supruga Maja prihvatili Marića kao partnera njihove kćerke. Srećom, Bjelogrlići znaju kako da ostanu dovoljno privatni da navode ljude da se zapitkuju i ne saznaju mnogo.

Ako se išta da zaključiti, to je da partneri nisu previše na društvenim mrežama zajedno. Nedavno su objavljene fotografije sa Bjelinog imanja u Barandi gdje se druži sa suprugom Majom i sinom Aleksejem, ali Mia nije tu. Na njenim slikama se vidi da tulumari s drugaricama i pleše po stolovima, što su mnogi shvatili kao znak da se dobro provodi i uživa, ali se pitaju šta će njen otac Bjela reć na to, međutim on se nije oglasio.

 

 

 

Preporučujemo