Željko Mitrović i njegova supruga Milica u svom su domu stvorili suvremeno utočište u kojem rado provodi vrijeme cijela njihova obitelj. Dom odražava najnovije dizajnerske trendove i krase ga zadivljujući detalji, od kojih svaki ima svoju jedinstvenu priču.

Željko i Milica Mitrović već nekoliko desetljeća predano njeguju svoju ljubav i prostor koji zovu domom. Unatoč čestim putovanjima, uvijek se rado vraćaju u svoje prebivalište, što je nedvojbeno rezultat brižne pažnje koju posvećuju njegovom namještaju i uređenju. Ovo je mjesto gdje mogu pronaći predah od zahtjeva svojih profesionalnih obaveza. Iako par nastoji zadržati osjećaj privatnosti, nedavno su na društvenim mrežama podijelili pogled na svoju raskošnu rezidenciju. Veličanstvenost doma ostavila je zadivljene pratitelje, a vidljivo je da par ne štedi kada je u pitanju njihov život. Unatoč ovom malom otkriću, par ostaje u velikoj mjeri tajanstven o svom privatnom životu.

Kućanstvo Mitrović odlikuje se jednostavnim stilom, a kolorit se uglavnom sastoji od crne i bijele boje. Iako je opremljena modernom tehnologijom, krase je i obiteljske fotografije i drugi detalji koji se rijetko sreću na ovim prostorima. Željka i Milica, vlasnice kuće, nerijetko su u društvu svojih voljenih pasa koji u njihov dom unose veselu atmosferu. Vlasnik televizije “Pink” poznat je po sklonosti da iznenađuje svoju suprugu, a jedno takvo iznenađenje bila je proslava rođendana koja je održana u njihovom domu. Naknadno je objavljen video njihove raskošne dnevne sobe.

Obitelj Mitrović prošle je godine podijelila niz fotografija iz svog doma. Čini se da je Nova godina njihov omiljeni praznik na temelju njihove zbirke starijih fotografija. U jednoj jedinstvenoj prostoriji vlasnica televizije “Pink” pohvalila se s više božićnih jelki koje su bile raskošno okićene. Među tim stablima jedno se ističe svojom velikom veličinom i ukrašenim zlatnim i crvenim ukrasima, dok je drugo ukrašeno kolekcijom plišanih medvjedića.

Kuća je prožeta raskoši, a svaki kutak se time diči. Novogodišnja rasvjeta osvjetljava svaki kutak kuće, a dvorište je jednako ukrašeno zadivljujućim ukrasima poput svjetlećih snjeguljica i sobova. Milica je na Instagramu ponosno podijelila svoju novogodišnju bajku i ostavila svoje pratioce u čudu. Osim toga, iznenadila ih je preslatkim malenim krznenim društvom koji su im razgalili srca.

Preporučujemo