Uključivanje sode bikarbone i meda u vašu prehranu može se činiti neuobičajenim, ali postoje uvjerljiva opravdanja za to. Unatoč značajnom napretku tehnologije i medicine, još uvijek postoje bolesti za koje nema definitivnog lijeka. Kao rezultat toga, provedena su opsežna istraživanja o određenim bolestima.

Stručnjaci tvrde da određena kombinacija jestivih namirnica potencijalno može poslužiti kao lijek za zloćudne bolesti. Ovo uparivanje hrane testirano je i dokazano je znatno snažnije od tradicionalnih medicinskih tretmana, s prijavljenom učinkovitošću do 10 000 puta jačom. U početku bi se ideja o miješanju sode bikarbone s javorovim sirupom ili medom mogla činiti čudnom, osobito ako se uzme u obzir da stanice raka obično bujaju na šećeru. Ipak, u ovom specifičnom scenariju šećer djeluje na drugačiji način.

Kombinacija meda i sode bikarbone sposobna je poništiti najopasnije stanice.
Korištenje soda sirupa olakšava ciljanu primjenu javorovog sirupa ili meda na maligne stanice, koje troše nevjerojatnih petnaest puta više glukoze od svojih zdravih pandana. Čak i ako trenutno nemate većih zdravstvenih problema, sljedeći napitak može biti koristan jer je poznat po svojim svojstvima čišćenja. Sjedilački način života, boravak u urbanim područjima punim zagađivača, visoka razina stresa i prepuštanje porocima kao što su alkohol i pušenje uvjerljivi su razlozi da isprobate ovaj recept.

Za detoksikaciju tijela pomiješajte jednu žličicu sode bikarbone s tri žličice meda. Postupno otopite smjesu u ustima tijekom 24 sata. Kako bi se postigli optimalni rezultati, preporučuje se provođenje ovog specifičnog rituala na tjednoj bazi. Međutim, važno je napomenuti da je nakon dva mjeseca preporučljivo napraviti pauzu od rituala. Ako se smatra potrebnim, tretman se može ponoviti nakon odgovarajućeg vremenskog intervala.

Preporučujemo