Opće je poznato da estradne zvijezde s naših prostora posjeduju ogromno bogatstvo i osjećaj za pravo, dok se mnogi pojedinci na Balkanu bore kako pronaći sljedeći obrok. Danas se osvrćemo na jednu obitelj koja je za sebe stvorila utočište u srcu Dominikanske Republike, ali i slavimo uspjehe Mile Kitića i Marte Savić. Ova obitelj, sastavljena od renomiranih glazbenika, vrlo je cijenjena i financijski prosperitetna. Njihova kći Elena Kitić također se profilirala kao popularna estradna umjetnica koja izaziva oduševljenje mlađih generacija.

Par je svoje prebivalište ukrasio luksuznim namještajem. Vanjski dio vile obojen je u netaknutu bijelu nijansu, dok visoki zidovi obavijaju imanje, s velikim crnim vratima koja služe kao ulaz. Prozori ostaju skriveni spuštenim roletama, sprječavajući prolaznike da baciju pogled na unutrašnjost kuće. Kuća se nalazi u uskom prostoru između ostalih zgrada i njezinu prisutnost teško je ne primijetiti. Privlači pažnju svakoga tko prolazi, jer se čini da je oštar i upečatljiv kontrast okolnim strukturama.

Vila je prvenstveno izgrađena od bijelog mramora, a osjećaj profinjenosti i suzdržanosti zrači iz svakog aspekta. Jasno je da je istaknuti par imao snažnu sklonost prema bijeloj boji, jer ona dominira vizualnim krajolikom iz svakog kuta. Njihovo obrazloženje za ovaj izbor možda je bilo stvaranje iluzije prostranosti unutar područja. Osim toga, može se primijetiti prisutnost mramora krem ​​boje i dekor koji ga nadopunjuje.

U jedno blagdansko vrijeme Marta je prikazala izgled svog dnevnog boravka okićenog novogodišnjim ukrasima. Kamin u njihovoj kući središnja je točka njihova doma, stvarajući osjećaj obiteljske topline i ugode koji nema premca. Ističe se kao posebna značajka koja sve okuplja u ugodnom i privlačnom prostoru. U središtu vile nalazi se bazen, okružen salom za bilijar i masivnim ormarom. Šuška se da je par za opremanje ovog zdanja potrošio više od pet stotina tisuća eura. Vila se također može pohvaliti prostranom bijelom kuhinjom. Vrijedi spomenuti da su Mile i Marta već duže vrijeme u “izvanbračnoj zajednici”. Osim toga, Folker otvoreno govori o tome da i on i Marta imaju izvanbračne partnere.

Preporučujemo