Jedan od najpopularnijih mladih glumaca, Vuk Kostić, osvojio je srca publike svojim nevjerojatnim glumačkim talentom i već nekoliko godina impresionira žene širom Srbije. Kada je riječ o tome koji su glumci u zemlji najšarmantniji i najljepši, Vuk Kostić je često među njima. Nosi nadimak najpoželjnijeg neženje jer je, kako pišu mediji, bio u vezama s brojnim slavnim ljepoticama.

Neka od najpoznatijih imena na popisu ljepotica koje je Vuk volio su glumice Jelisaveta Orašanin (danas Teodosić) i Bojana Stefanović (Bojana Stefanović), koje su priznale da je taj sentiment nastao tijekom vježbanja sa studentima. Jedna od njegovih velikih ljubavi bila je pjevačica Ivana Peters s kojom je imao kratku romansu.

– Vuk Kostić mi se udvarao i sviđao sam mu se. Obostrano je. Bili smo zajedno neko vrijeme, davno. Prije svega, on je odličan glumac, jedino mi se nije svidjelo da ide u lov. Pozdravi ga. Sve sam dobro sakrio i bilo je dovoljno ono što sam rekao. Bilo je to davno i ne sjećam se zašto smo prekinuli – ispričala je svojedobno Ivana.

Vuk je neko vrijeme bio zaljubljen u lijepu glumicu Jelisavetu Orašanin, koja je uspjela i osvojiti njegovo srce. No, kasnije je pronašla sreću s poznatim košarkašem Milošem Teodosićem i s njim je u sretnom braku. Na popisu djevojaka ima i jednu glumicu. Bila je to Bojana Stefanović, s kojom je bio četiri godine.

Kako je glumica svojedobno izjavila, a mediji prenijeli, strast se razbuktala tijekom glumačkih vježbi dok su glumili zaljubljeni par. Ovom srpskom Apolu nije odoljela ni voditeljica Ana Mihajlovski. Krajem 2019. godine njihova ljubav je ostala zapisana u medijima, ali ni Vuk ni Ana nisu javno iznosili svoja osećanja. Takva situacija trajala je sve do trenutka kada su mediji objavili njihov raskid, naravno bez ikakvih konkretnih dokaza, što je zatim voditeljica oštro demantirala na Instagramu i tom prilikom potvrdila svoju vezu s glumcem.

Preporučujemo