LEPI MIĆA U ŠOK ISPOVESTI OTKRIO ZAŠTO GODINAMA ŽIVI U RIJALITIJU Proveo sam u njemu 1.900 dana, UMREĆU tamo! A ovo mu je RAK-RANA!

0

Posljednjih godina u našoj regiji je najgledaniji televizijski format emisija rijaliti koji se prikazuje skoro na svakoj privatnoj televiziji i koji vlasnicima TV kuća donose ogromne prihode. Od svih je daleko najpopularnija Zadruga čija je peta sezona nedavno završena i u kojoj je pobjedu odnio Dejan Dragojević koji je osvojio novčani iznos od 50 hiljada eura dok je drugo mjesto i montažnu kuću osvojila njegova uskoro i zakonski bivša supruga Dalila.

Jedan od stalnih učesnika rijalitija je Lepi Mića koji je sam izračunao da je u takmičarskim kućama proveo 1900 dana a bio je učesnik čak devet rijalitija i sada se sprema da uđe i u deseti. Lepi Mića je otkrio da je njegov jedini motiv za učešće u ovim emisijama novac kao i da sve što zaradi daje svojoj supruzi sa kojom je u braku preko tri decenije.

Mića kaže da će biti učesnik rijalitija sve dok je zdrcv i vitalan a možda će i umriejti tamo. On svoj boravak u kući u Šimanovcima gleda kao na posao i ističe da zarada nije mala i da mu je supruga najveća podrška. Mića je otkrio i da mu boravak u svojevrsnoj izolaciji što rijaliti i jeste ne smeta i smatra da je zdraviji i oštroumniji od svih dosadašnjih takmičara.

Istina je da je on jedan od rijetkih koji nikada nije imao neki ispad i vidi se da zna kako treba da se igra ova igra. Kuću u kojoj su smješteni takmičari smatra svojim drugim domom i kaže kako im tamo ništa ne nedostaje. Ostatak pročitajte ovdje.