ZVEZDA GRANDA “OPLELA” PO CECI: “Nisam to očekivala od nje, ŠOKIRANA SAM”

0

Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pjevačica već dugi niz godina i ona je ostvarila veliku karijeru i otpjevala niz hitova. Ceca je u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda zamijenila prošle godine Jelenu Karleušu i mnogi koji redovno prate ovu muzičku emisiju su bili razočarani jer su smatrali da je Ceca ne može dostojno zamijeniti.

Veliki šok je i u meidjima izazvala ova vijest posebno zbog toga što je poznato da ove dvije pjevačice vode privani medijski rat koji je često epilog imao i na sudu. Ceca je u ovoj sezoni pokazala da ima stav i da zna da se iznese sa različitim situacijama a  sada je i takmičarka Maja Milutinović koja je ušla u finale i kojoj je Ceca  mentor otkrila neke stvari o pjevačici.

Maja kaže da je imala priliku kroz deset mjeseci upoznati svoju mentorku i da je šokiralo to što je ona jedna prizemna i topla žena. Priznala je i da nije očekivala da će jedna od najvećih balkanskih zvijezda biti tako divna osoba i veliki čovjek te je otkrila da je Ceca uvijek nasmijana i srdačna i spremna da pomogne.

Maja je otkrila i da nije očekivala da se Ceca pojavi već na prvoj probi ali je ona došla i sve ih izgrlila i izljubila i ona je pomislila kako ima divnu energiju. U njenom društvu se svi osjećaju dobro i Ceca se bavila ne samo njihovim pjevanjem  nego i svakim drugim segmentom nastupa i potpuno je posvećena onome što radi sa njima.