LEPA i USPEŠNA, a opet bila toliko NESREĆNA! Evo ko je bila manekenka BOJANA ŠARAC koja je sebi oduzela život!

0

Jučer je u Srbiji kao bomba odjeknula vijest o samoubistvu poznate manekenke Bojane Šarac a kako tvrde njeni njabliži niko nije mogao ni da nasluti a bi ona mogla da  sebi oduzme život. Bojana je bila uspješna ui mnogo čemu a radila je kao model, stilsta, manekenka, glumica i kolumnistkinja i proslavila se svojim radom u Milanu, Londonu, Kini i Turskoj u posljednjih deset godina.

Živjela je na relaciji London Novi Sad a kako je govorila moda je za nju pored psihologije koju je studirala bila sasvim logičan korak u karijeri. U posljednjem intervjuu koji je dala Bojana je govorila o svojim počecima u modnoj industriji i rekla je kako je glavna tačka svega bio London iako je bila i u Milanu i u Turskoj i u Kini i drugim zemljama.

Za vrijeme pandemije je kao i svi ostali bila primorana da sjedi kod kuće i jedva je čekala da se sve završi. Bojana je pričala o Londonu koji joj najviše odgovara kao mjesto življenja i rekla je kako joj je bilo žao što nije rođena u vrijeme Aleksandera MekKvina i Vivijen Vestvud koji su carevali Londonom u osamdesetim godinama.

Kada je u pitanju modna scena puno toga se promijenilo u odnosu na to doba i sada se sve svodi na društvene mreže i koliko na njima neko ima pratilaca i koliko si popularan. Ona je tada poredila i London i Novi Sad odnosno Srbiju kao sredinu i rekla kako se ovdje svi čude što su joj obrve izbjalhane i da smo dosta zaostali te da nam treba reprogramiranje mozgova. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Preporučujemo