Probudila se nakon DVE GODINE u komi: Otkrila ko ju je divljački pretukao, pa ŠOKIRALA lekare i policiju!

0

Ljudski organizam je u mnogim stvarima još uvijek tajna i za stručnjake i nije poznato do detalja kako on funkcioniše. Neki smatraju da čovjek koristi samo deset posto mogućnosti i kapaciteta svog mozga i da je mnogo toga još uvijek nepoznanica a to se najbolje može vidjeti na nekim slučajevima poput ovog koji vam donosimo danas.

Poznato je da kada osoba upadne u komu i jako dugo ne dolazi sebi ima male šanse za preživljavanje i u tim slučajevima se porodica najčešće odluči da isključi aparate koji tu osobu održavaju na životu. Ima i onih koji to ne žele i koji nikada ne gube nadu da će se desiti čudo i da će njihova voljena osoba doći sebi i oporaviti se.

Mi vam danas pišemo o slučaju koji se desio u Zapadnoj Virdžiniji u Americi kada se Vanda Palmer prodbudila iz kome u kojoj je bila pune dvije godine. Ona je u komu upala nakon što je divljački pretučena u junu 2020. godine a doktori su na njenoj glavi uočili više udaraca sjekirom ili mačetom.

Počinilac nikada nije otkriven, odnosno nije do trenutka kada je Vanda došla k sebi i iako je pretrpila teško oštećenje mozga uspjela je da kaže policiji da ju je napao njen rođeni brat. Šerif okruga i kojem se sve ovo dešavalo, Ros Melendžer je rekao da su i sami policajci bili šokirani kada su im iu bolnice javili da se Vanda probudila iz kome. Odmah su otišli tamo i saznali da je teške povrede ovoj ženi nanio Danijel Palmer njen brat koji je odamh nakon toga i uhapšen.

Preporučujemo