LANE GUTOVIĆ JE POSLEDNJE DANE PROVODIO U KONTEJNERU KOJI PROKIŠNJAVA! Ne liči na civilizovano mesto, pobegao je od svih! (FOTO)

0

Širom svijeta su se pojavili raznorazni likovi u filmovima i serijama koji su odmah prepoznatljivi čim ih vidite. To su fiktivne ličnosti poput Mr. Beana, Austin Powersa, Zorroa i drugih, a na našim prostorima je to čuveni Srećko Šojić koji se pojavio u ostvarenjima kao što su “Tesna koža” i “Bela lađa”.

Ne postoji osoba koja nije vidjela makar kraći snimak ovog lika sa čuvenom govornom manom i blesavim šarmom i samopouzdanjem koje je karakteristično za ovog lika. Ono što mnogi ne znaju je da je njegov glumac Milan Lane Gutović bio poprilično povučen čovjek koji nije dao da se zna puno o njemu. Prošli august je preminuo od posljedica koronavirusa koji izaziva bolest COVID-19, a prethodno se skrivao kod ribnjaka Sveti Nikola gdje je imao svoj veliki kontejner u kojem je živio kad je htio da se makne od svih i da se posveti svojoj najvećoj strasti i omiljenoj aktivnosti – ribolovu.

Taj kontejner je uspio da pretvori u solidnu vikendicu koja je čak imala i izvore solarne energije, ali je povremeno krenuo da prokišnjava pa je često dovodio prijatelja koji je izvodio popravke i razne radove na tom kontejneru kako bi Gutović mogao tu da provodi vrijeme bezbjedno.

Koronavirus je Gutoviću život prekinuo u 76. godini života i doveden je na VMA u Beogradu gdje je na kraju i preminuo. O privatnom životu mu se nije znalo puno, čak se špekulisalo o tome koliko zaista djece ima i s koliko različitih žena, a svi ćemo ga pamtiti po odličnoj glumi.