Reka suza: Usred svadbe mladoženja priznao da njegovo srce pripada drugoj, a mlada ipak rekla DA! (VIDEO)

0

Zahvaljujući internetu, danas imamo pristup svakakvim informacijama i sadržaju koji prije ne bismo mogli da vidimo tako lako i brzo kao danas. Ponekad se pojavi neki video snimak na YouTube ili TikToku koji nas apsolutno poremeti i obori s nogu, zatim postane viralan i svi o tome pričaju kad se vide.

U ovom članku s vama dijelimo već slavan video snimak jednog vjenčanja gdje je čovjek šokirao a kasnije i rasplakao sve prisutne izjavom koju niko nije očekivao. Čovjek po imenu Jefferson i žena po imenu Jessica su trebali da se uzmu na vjenčanju i provedu život zajedno u skladu. Međutim, kad je svećenik upitao da li iko od mladenaca ima nešto da kaže prije nego je brak zvanično sklopljen, Jefferson je priznao da njegovo srce pripada drugoj. Iako to zvuči šokantno i dramatično, zapravo je jako divno jer se nije radilo o preljubi već o ljubavi prema Jessicinoj kćeri.

Prišao je osmogodišnjoj djevojčici i rekao kako je jedina stvar koju traži od stvoritelja ta da on bude njen otac jer bi mu to bio najveći ponos zato što je smatra pametom, obrazovanom i lijepom. Poželio je da njegova ljubav nju štiti i da ne dozvoli da joj se ikad desi išta loše.

Svi prisutni su krenuli da plaču jer ih je ganula ovakva izjava i svi su bili sigurni da će Jefferson biti i više nego odličan očuh za kćerku njegove izabranice Jessice. Video snimak se nalazi na YouTube platformi i sa vama ga dijelimo u ovom članku da pogledate.