Kuma joj bila najmoćnija žena u Srbiji, venčanica kao iz sna, ali i iskustvo koje NIKADA ne bi ponovila: Fotografije sa venčanja Leontine Vukomanović se pojavile u javnosti! (FOTO)

0

Leontina Vukomanović je prije nekoliko godina važila za jednu od najljepših žena Srbije i mnogi muškarci su gubili glavu za njom. Ona je kako je poznato uspješan tekstopisac i iz njenog pera su potekli mnogi hitovi a vrlo često su je povezivali i sa poznatim muškarcima sa javne scene a najviše se šuškalo o njenoj vezi sa poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem mada nikada nijedno od njih to nije i potvrdilo i uvijek su tvrdili da su samo dobri prijatelji.

Leontina se udala za Filipa Pata sa kojim je dobila i kćerku i na vjenčanju su svi mislili da će njihova ljubav trajati vječno ali to se nije desilo. Valentina je tada za kumu pozvala svoju dobru prijateljicu sa kojom je i danas bliska suprugu Željka Mitrovića Milicu koja važi za najbogatiju srpkinju a vjenčanica koju je izabrala je bila predivna i cijela ceremonija je ličila na pravu bajku.

Filip je bio u kombinaciji crne i bijele boje što se odlično slagalo uz Leontinin stajling i oboje su bili presretni i niko nije ni slutio da će do razlaza doći samo nekoliko godina kasnije.

Leontina je prije 12 godina rodila i kćerku Luciju što joj je i bila najveća želja a danas njih dvije žive zajedno dok je Filip ponovo oženjen ali sa svojom kćerkom iz prvog braka ima blizak odnos. Jednom prilikom su novinari pitali Leontinu da li razmišlja o ponovnoj udaji a ona je rekla da ni prvi put nije bila spremna da se obaveže za cijeli život. Vaše mišljenje?