KUHA U STAROJ MALOJ ŠERPI, OVDE ŽIVI LEPA LUKIĆ: Otvorila vrata svog doma, svima zapao za oko 1 DETALJ! (FOTO)

0

Na našim prostorima danas vlada uglavnom narodnjačka muzika i to dosta starih imena koja su još u doba Jugoslavije bila aktivna. Naravno, postoje i nova lica, ali ti stari se nekako i dalje drže. Postoje i pop pjevači i rok bendovi iz tog doba koji su još aktivni, ali neuporedivo manje popularni.

Međutim, neki jednostavno nisu uspjeli ostati zauvijek slavni pa su se morali ponovo eksponirati i sramotiti u reality show emisijama da bi narod opet o njima pričao i da bi postali relevantni. Takvih je bilo mnogo i jedna od njih je nažalost i slavna Lepa Lukić u emisiji “Parovi”. Otvorila je vrata svog doma nedavno za ekskluzivni intervju gdje je otkrila da je jako vrijedna i da radi po kući. Jedino kada vrši generalke, onda zove kućnu pomoćnicu da da joj malo pomogne, ali generalno voli sve sama da očisti i spremi za sobom jer je naučena nekom redu.

Priznala je da voli i kuhati i pretežno jede čorbe i sličnu tečnu hranu, kako se to kaže “na kašiku”. U nabavku ide sama ili sa prijateljicom iz Pančeva, ukoliko ima više toga da se kupi. Tvrdi da je plakala sve vrijeme dok je gledala novi film “Toma”.

Smatra da je Milan Marić vrhunski tumačio ulogu Tome Zdravkovića i to je vratilo sve u neka ljepša vremena. Kazala je i da nema više interesovanja da učestvuje u reality show emisijama jer smatra da je narod ne može voljeti zauvijek i da je konkurencija tolika da se jednostavno ne vrijedi vraćati.