Porodica Nemanje Gudelja je već duži period glavna tema u domaćim medijima, a pored toga što su njegova majka i sestra bile u fokusu zbog navodnih nesuglasica sa Anastasijom Ražnatović, sada se spominje i njegov brat Gagi, te je javnost zainteresovana za više detalja o njegovom odnosu sa Tasom. 

Jedna od tema koja se ponavlja je odnos Anastasije Ražnatović i Dragija Gudelja, budući da je obitelj u prošlosti imala poznate sukobe. Ova informacija izašla je u javnost tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, kada je tokom događaja objavljeno je da su majka i sestra Nemanje Gudelja tražile da budu na odvojenoj tribini od Anastasije Ražnatović.

Ženske članice obitelji Gudelj su svojim ponašanjem nagovjestile da nemaju povoljan dojam o Tasi koja je trenutačno u drugom stanju. Međutim, mišljenje brata Dragiše o njoj ostaje nepromijenjeno i on traži svaku priliku da provede vrijeme sa njom i njegovim bratom. Dokaz tome su i zajedničke fotografije koje često objavljuju na društvenim mrežama, a nedavno su viđeni kako zajedno navijaju za momčad našeg reprezentativca na stadionu “Ramón Sánchez Pizjuán”. Naravnom, bila je prisutna i trudna Anastasija, a atmosfera je bila veoma napeta.

Sevilla se susrela s Juventusom i izašla kao pobjednik, osiguravši mjesto u finalu Europske lige koje je na rasporedu u Budimpešti. Nemanjin brat i supruga, oboje strastveni navijači, nisu mogli suspregnuti ponos i ushićenje, pa su tako na Instagramu objavljene slike na kojima njegova supruga, koja je trudna, blista u svom blaženom stanju. Bila je ležerno obučena u sportsku odjeću i pojavila se bez šminke dok je navijala za Nemanju i njegov tim. Osim što je dobila komplimente na račun izgleda, pratioci su pohvalili i njen i Dragišin savršen odnos i očigledno je da Dragiša postaje sve popularniji, a po onome što smo mogli vidjeti presretan je zbog mogućnosti da postane ujak.

Preporučujemo