Na našim prostorima Dragan Bjelogrlić nadaleko je priznat i cijenjen glumac koji je utjelovio brojne likove u domaćim filmovima i serijama. Posljednjih godina fokus se usmjerio na režiju, a njegov izniman talent na tom polju očituje se kroz njegova uspješna ostvarenja, među kojima je i rekordni film “Toma” koji je objavljen prije samo dvije godine.

Pored toga što je glumac oduvijek privlačio pažnju javnosti zbog svojih glumačkih sposobnosti i vanserijskog talenta, njegov privatni život je oduvijek intrigirao našu javnost, a kako je poznato već četvrt stoljeća je u skladnom braku sa svojom suprugom Majom i par ima dvoje djece, sina Alekseja i kćer Miju. Baš kao što su mnogi i pretpostavljali, oboje njihovih nasljednika su ostvarili slične karijere kao i njihov otac, a ponosni roditelji veoma često ističu njihove uspjehe. Kako su godine prolazile, ljubav između Maje i Dragana se produbljivala, ali su njihova rijetka pojavljivanja u javnosti potaknula glasine o nevoljama u bračnoj zajednici.

Mediji su tako nedavno objavili fotografiju na kojoj je istaknuti glumac u društvu Olivere Ćirković, bivše košarkaške reprezentativke. Ćirković, koja je prije toga imao uspješnu sportsku karijeru, kasnije je viđana u kriminalnim krugovima i kako je objavljeno od strane lokalnih medija, pridružila se zloglasnoj kriminalnoj organizaciji Pink Panter, koja je poznata u cijelom svijetu. Od tada su se pojavile brojne priče potaknute ovom fotografijom.

Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila sliku s glumcem, a u opisu napisala da je Bijela oličenje beogradskog buntovnika i zlatnog dečka bivše države, te je ova objava Olivere mnoge iznenadila. Iako su mnogi nagađali da između njih postoji nešto romantično osim suradnje na glumčevu nadolazećem projektu, prevarili su se. Umjesto toga, Bijela je potvrdio da će započeti produkciju kriminalističke serije “Ja Pink Panther”, koja se temelji na Oliverinom romanu, te navodi da je između njih zastupljen poslovni odnos koji se naravno vremenom pretvara u prijateljstvo.

Preporučujemo