Po riječima mnogih obožavatelja, nepobitna je istina da Mima Karadžić, što je stariji, ženama postaje sve neodoljiviji. Ovo nije puka spekulacija, već činjenica, o čemu svjedoči konstantno prisustvo lijepih žena oko crnogorskog glumca. Njegovo okruženje često se sastoji od drugih poznatih ličnosti, pjevačica, voditeljica i manekenki, prema svima kojima se Mima odnosi s najvećim poštovanjem i šarmom, ne propuštajući ubaciti humor u razgovore.

S obzirom na njegov ljubavni život u prošlosti, rijetke su žene koje mogu odoljeti privlačnosti dramskog umjetnika čija je diskrecija jednako impresivna. Mima je sve svoje veze, ozbiljne ili povremene, držao privatnima koliko je mogao, zbog čega je dobio nadimak “vječni neženja”. Godinama su se ljudi pitali postoji li žena koja bi mogla natjerati ovog karizmatičnog Crnogorca da se odvaži i stane na ludi kamen, čime su mediji dobili priču koja će dospjeti na naslovnice.

Iako u Mimin osobni život tek treba uključiti takav scenarij, važno je napomenuti da glumac već ima iskustva u ulozi oženjenog muškarca za potrebe posla. Osim toga, upoznat je sa činom prosidbe jer je to do sada uradio već nekoliko puta, ali naravno, za potrebe uloge koju je glumio.

Popularni naslov “Budva na pjeni od mora” ima zapaženu scenu koja se odvija na plaži Ada Bojana. Scena počinje sudbonosnim pitanjem glumca hrvatskoj kolegici Leoni Palaminski, na šta ona odgovara potvrdno. Ova romantična scena u središtu je senzacionalističkih naslova u kojima se tvrdi da je Mima Karadžić zaprosio ženu, međutim, jasno je da je video nastao s namjerom da se podigne svijest o održavanju Ade Bojane.

U svojim ranim danima, Ada Bojana je bila poznata nudistička plaža s prekrasnim pogledom na Jadran, gdje su posjetitelji mogli uživati ​​u zdravom vrućem pijesku pa čak i piti vodu iz rijeke. Mnogi su gajili lijepe uspomene na prvo vođenje ljubavi u vodi. No, danas je plaža zapuštena, ostali su tek rijetki koji se sjećaju kakva je bila. Prenatrpana sa 100.000 posjetitelja i samo 20 improviziranih WC-a, sada je daleko od nekadašnje slave.” – kazao je glumac prisjećajući se nezaboravnih trenutaka zabilježenih na toj plaži.

Preporučujemo