Ana Kokić je pored Nataše Bekvalac još jedna prelijepa plavuša sa estrade, koje godinama postaju samo još ljepše i šarmantnije.

Nedavna promjena frizure Ane Kokić svjedoči o neustrašivoj i odvažnoj osobnosti pjevačice.

Instagram danima bruji o najnovijoj frizuri Ane Kokić.

Nakon razvoda od Nikole Rađena, pjevačica je poprimila novi izgled. Iako je možda vizualno dopadljiva, dugogodišnji obožavatelji koji godinama prate njezin rad nisu za ovu transformaciju.

Prema fotografijama objavljenim na Instagramu, čini se da je Ana doživjela drastičnu promjenu svog izgleda. Točnije, značajno je smanjila duljinu svoje dotadašnje duge i plave kose te ju je stilizirala na uglađen način.

Crni izrast u kosi bio joj je obojen, dok je plava nijansa koja je prekrivala ostatak kose blago nijansirana.

Beauty stručnjaci za kosu nedavnu promjenu frizure Ane Kokić ocijenili su velikim uspjehom. Za razliku od mnogih korisnika Instagrama, ovi stručnjaci hvale pjevačevu hrabrost i odvažnost u donošenju tako hrabrog izbora.

Istovremeno, vjeruje se da su nasljednici folk slavne osobe puni veselja i da ne bi čudilo da se ugledaju na njezin put do uspjeha.

Annina se ljepota često povezivala s njezinom dugom kosom, što je nedvojbeno dokazano. No, bilo bi pogrešno tvrditi da njezina ljepota ovisi isključivo o dugoj kosi jer jednako zanosno izgleda i s kratkom kosom, što je pokazao i ovaj nedavni eksperiment s duljinom kose.

Ana Kokić, poznata pjevačica s 39 godina, dio je glazbene industrije već više od 20 godina. Počevši karijeru sa 16 godina u bendu “Energija”, kasnije se okušala u solo karijeri. Njezina je prisutnost u pravilu rezervirana za scenske nastupe i medijske objave.

No, dodatno divljenje publike stekla je sudjelovanjem u programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Njezina pobjeda u showu dokaz je njezinih brojnih talenata.

Dok se čini da su mnogi Anini kolege skloni stvaranju filmova ili dokumentaraca koji se fokusiraju na njih same i njihov rad, Ana sama ne dijeli taj osjećaj. Vjeruje da njezina životna priča ne bi bila zanimljiva priča ni na velikom ni na malom ekranu.

Pjevačica je za “Hello” izjavila da je njen život prilično prizeman, pa sumnja da će film o njoj biti zadivljujući.

Pojasnila je da je kod kuće prosječna osoba, a njezina profesionalna ličnost rezervirana je za pozornicu. To od nje zahtijeva da pokaže svoje talente na jedinstven način koji se razlikuje od njezinog svakodnevnog života.

Ana je majka dviju kćeri, Nine (13) i Tee (12), koje je dobila u braku s vaterpolistom Nikolom Rađenom. Iako se par razveo početkom 2019. nakon desetljeća zajedničkog života, oboje su u međuvremenu nastavili dalje. Nikola je sada vjeren pjevačicom Milicom Ristić, s kojom iščekuje rođenje sina.

Preporučujemo