Posljednjih godina je najgledaniji TV format rijaliti program i skoro svaka privatna televizija prikazuje po jedan ali je ubjedljivo najgledanija Zadruga koja se već petu sezonu prikazuje na TV Pinku vlasnika Željka Mitrovića. Inače rijailtiji su doveli do sasvim nove vrste poznatih ličnosti a to su upravo učesnici koji su se proslavili svojim skandaloznim ponašanjem.

Jedna od njih je i Miljana Kulić koja je ostala i trudna u rijalitiju pa je čak i njen sin bio jedno vrijeme u kući u Šimanovcima. Ona je iz ove sezone izbačena nakon što je štiklom izudarala svog bivšeg dečka Zolu a ubrzo su zatim mediji pisali kako se udala za bogatog biznismena. Ona je sama izjavila kao je sretno zaljubljena i kako je njen partner investitor te u svom vlasništvu ima sedam zgrada.

Radi se o Nenadu koji nikada nije pratio Zadrugu a Miljanu je upoznao u cvjećari koju drže njegova majka i sestra a u koju su Miljana i njena majka Marija došle da kupe cvijeće. One su ga pozvale da dođe i tada je Miljanu sreo prvi put. On joj je ponudiio i smještaj a navodno se i ljubav rodila ubrzo poslije toga.

Sada je i on zajedno sa Miljanom ušao u Belu kuću i rekao je kako su njih dvoje zajedno tri mjeseca i da se njegovi roditelji ne miješaju u njihovu vezu. Nenad ima 32 godine i kako je rekao nema logike da on sada bude u dobrim odnosima sa Zolom jer je on Miljanin bivši dečko. Inače ona je pričala i kako je Nenad jako dobar i pažljiv prema njenom sinu koji ga obožava. Nenad je također bio oženjen i ima dvoje djece.