“JA BIH SE UDALA ZA TEBE”, DALILA HOĆE SVADBU, A DEJAN ODREDIO DATUM: Ovo je apsolutno neočekivano, 2. PUT ĆE SE VJENČATI

0

Svi ste do sada čitali o Dejanu i Dalili Dragojević. Između njih dvoje se desila velika drama, kada je Dalila prevarila svog supruga sa Filipom Carom. Nakon toga je i on ušao u rijaliti i tada je nastao pravi haos. Svakodnedno su bile svađe i prepirke, i bilo je i suza. Međutim, nakon što je u rijaliti ušla Maja Marinković, tek tada je nastao pravi haos.

Ona se odmah spetljala sa Carom, i tako je Dalila ostala potpuno sama. Međutim, u posljednje vrijeme njih dvoje su se ponovo zbližili. U toku proslava slave, sveti Nikola, Dalila i Dejan su se osamili na garnituru i započeli su priču o svom odnosu, a onda su došli na ideju da se ponovo vjenčaju rijalitiju.

“Ja bih se udala za tebe ali tamo negdje u maju, da mogu vjenačnicu da nosim bez krzna i bunde, voljela bih neku glamoroznu”- rekla je ona.

“Ja bih u aprilu”- rekao je Dejan. “Zamisli razvod, pa svadba, to se samo može ovdje desiti. zamisli to, ovaj se rijaliti neće nikada završiti”- rekla je Dalila.

 

Preporučujemo