“IZGLEDA KAO ANĐEO!” Srpski frizer NAŠMINKAO i OFARBAO svoju baku iz Ivanjice (FOTO/VIDEO)

0

Bake su članovi porodice koji predstavljaju glavni izvor ljubavi, topline i podrške koju svi mi trebamo i zaslužujemo. Jednostavno u žurbi danas svi zaboravljamo njihovu vrijednost i nekada ne stižemo da provodimo vrijeme s njima. Danas Vam donosimo zanimljivu priču iz Srbije koju je podijelio javno mladić Aleksandar Dramićanin.

On je na svom instagram profilu podijelio zanimljivu transformaciju svoje bake. On je inače po zanimanju frizer, te je odlučio da svoju baku Miloratku počasti i obraduje jednom potpunom transformacijom. S obzirom da se razumije i u šminkanje i u frizure, odvojio je posebno vrijeme za svoju baku kako bi joj vratio stari sjaj i nabacio osmijeh na lice. Na svom instagram profilu podijelio je sliku na kojoj se vidi kako je baka Miloratka izgledala prije transformacije ali i poslije.

Svi su se iznenadili i vidjeli koliko je zapravo ovaj mladić vješt u svom poslu. Na bakinom licu se može vidjeti da je uživala u cjelokupnom procesu transformacije. On je ispod video zapisa u kojem je baka napisao moja najdivnija baka Miloratka, a u videu baka je imala maramu na glavi i nije bila uređena. Baki je ofarbao kosu u boju meda, istakao i njene plave oči, te joj je dodao i crveni ruž na usne.

Kosu je isfenirao i obukao baki šarene cvjetne bluze i učinio da njegova baka izgleda kao filmska diva. Na slici ispod transformacije napisao je da pored svih prelijepih žena koje je imao prilike da sredi, baka je i dalje neko ko ga najviše inspiriše. Ljudi u komentarima su pisali samo riječi hvale za bakin izgled i za njegov talenat u sređivanju.