Instagram Jelene Karleuše ugašen je pre nekoliko dana, usled pravog haosa i drame, a sada se pevačica vratila na pomenutu platformu.

Karleuša je nestala sa Instagrama neposredno pred Uskrs, pa nismo imali priliku da vidimo njene tradicionalne praznične fotografije. Kako bi nadoknadila sve što je propustila, Jelena je objavila fotografiju sa uskršnjeg fotografisanja, na kojoj se vidi Kariusa kako leži na nekom u kostimu zečice, sa zečinom rukom u pozadini.

Fotografije su izazvale ogromnu pažnju, a pjevačica je, kao i uvijek, naišla na brojne reakcije na društvenim mrežama.

ZA NORMALNO FUNKCIONISANJE MOZGA I ZDRAV NERVNI SISTEM: Moćan koktel koji sprečava zaboravljanje i dekoncentrisanje!

Ako počnete sve češće zaboravljati i gubiti fokus, vašem mozgu su potrebni suplementi za održavanje normalne funkcije. Vitalna mješavina magnezija, vitamina, antioksidansa, aminokiselina i Ginkgo bilobe odgovorna je za pravilno funkcioniranje mozga. Stimulator mozga, nervnog sistema i dobrog raspoloženja i sreće. dr. Viton Magnezan NEURO je moćan koktel koji stimuliše normalne funkcije mozga i pomaže u poboljšanju koncentracije i pamćenja. Zdrav nervni sistem nam omogućava da vratimo harmoniju i ravnotežu svim našim čulima. Magnezijumski nerv:

-Podržava zdravu moždanu memoriju i kognitivne funkcije

– Optimizirajte nivoe magnezija u mozgu

– Održavati količinu i kvalitet sinaptičkih veza između moždanih stanica

– Sprečava ometanje važnih puteva u mozgu odgovornih za signalizaciju od ćelije do ćelije

– Poboljšajte pamćenje i koncentraciju

Magnezijum je potreban za preko 300 biohemijskih reakcija i preko 600 enzimskih reakcija u telu. Neuromagnezij je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbira, pomažući u održavanju sinaptičkih veza između moždanih stanica i sprječavanju oštećenja važnih puteva odgovornih za signalizaciju između moždanih stanica. Važno je koristiti Magnezan Neuro za ublažavanje anksioznosti i stresa, ali nažalost, čak 75% ljudi iskusi ovo stanje Nedostatak esencijalnog minerala magnezijuma kao i svih aminokiselina, vitamina, Antioksidansi i Ginkgo biloba neophodni za normalnu moždanu aktivnost. Magnezijum je važan mineral sa odličnim svojstvima za ublažavanje anksioznosti i stresa, a nazvan je “moćnim prirodnim lekom protiv stresa”.

Preporučujemo