HITNO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE UZDRMALO SRBIJU! Morala je svima da se obrati, niko nije ostao ravnodušan, komentari pljušte! (FOTO)

0

Kada je u pitanju estradna scena u Srbiji jedna od najpoznatijih pjevačica je Jelena Karleuša koja se više proslavila skandalima nego svojim pjesmama a dokaz za to je što se skoro svaki dan o njoj piše u medijima mada već godinama nije snimila ništa novo.

Jelena je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja uvijek iznosi svoje mišljenje smetalo to nekome ili ne. Ona je jako aktivna na Instagramu a njene objave nerijetko imaju i veliki broj komentara. Poznato je da Jelena već godinama ne jede meso i da propagira vegetarijanstvo i nedavno je mnoge šokirala kada je kometarisala svoj izbor namirnica.

Ona je objavila fotku na storiju na kojoj se nalazio hamburger koji nije bio napravljen od mesa i napisala kako se radi o vege burgeru koji izgleda kao pravi i koji ima i okus kao pravo meso a pri tome nijedna životinja nije ubijena i nije patila te ne jede leš koji je kancerogen. Jelena je rekla i da je budućnost naše ishrane upravo meso koje je napravljeno od proteina graška te da ono ima veću proteinsku vrijednost od komada tijela neke životinje.

Ona je svojim fanovima poručila da svakako probaju vege burger i rekla im kao će sasvim sigurno biti oduševljeni. Ona je nedavno napisala i da bi svi trebali svaki put kada stave komad mesa u usta da se sjete riječi leš jer upravo jedu komad nečijeg tijela. Zadnji apel koji je uputila se odnosi na prvomajske praznike koji su pred nama i oet je zamolila sve da se uzdrže od jedenja mesa tokom njih.

Preporučujemo