GROF JOJ PLATIO SVADBU 400.000 €, SAD RATUJU ZA NASLEDSTVO: Ovakva je Nikolina bila na početku, NEPREPOZNATLJIVA! – NOVI NOS, GRUDI, USNE, sad je prava dama!

0

Već danima mediji u regiji izvještavaju o prepucavanjima između Nikoline Pišek poznate hrvatske voditeljice i njenog svekra Vitora Ristovića koji je poznatiji kao Miša Grof a sve zbog nasljedstva pokojnog Vidoja za kojeg je Nikolina bila udata.

Da podsjetimo Vidoje je iznenada preminuo u svojoj 44-oj godini života a okolnosti u kojima se to desilo su podigle veliku prašinu u javnosti jer se ispostavilo da je on u tom trenutku bio u stanu svoje ljubavnice. Nikolina je tada bila u Zagrebu sa njihovom kćerkom a uputila se u Beograd čim je saznala za tragičnu vijest. Skoro odmah nakon što je saznao da mu je sin mrtav bogati antikvar Miša Grof je brutalnim riječima preko medija poručio Nikolini da nema čemu da se nada kada je u pitanju Vidojeva imovina jer se sve vodi na njegovo ime.

Nikolina se nije oglašavala u medijima donedavno a onda je samo kratko poručila da će se boriti za ono što joj pripada po zakonu. Miša je otkrio i koliku imovinu ima pa je tako sada poznato da je između ostalog i vlasnik 18 nekretnina a o količini novca koja se nalazi na njegovim računima može se samo nagađati.

Kada su se Vidoje i Nikolina odlučili vjenčati Grof im je napravio svadbu za koju je potrošeno skoro pola miliona eura a sada pošto je u središtu pažnje javnosti pojavila se i Nikolinina slika iz prošlosti prije svih esteskih operacija koje je imala. Ona je operisala nos nekoliko puta prema tvrdnjama hrvatskih medija, uvećala je usta i naravno ugradila silikone u grudi.