Gordana, pa gde si ti bila? Miroslav Ilić DOČEKAO NOVU GODINU sa ljubavnicom Mirjanom, isplivala fotografija iz hotela!

0

Kada je u pitanju nardona muzika jedan od najpoznatijih i po mnogima najboljih pjevača je Miroslav Ilić koji je za mnoge bio i najveći gospodin na estradnoj sceni. Međutim njegov ugled je vidno narušen u posljednjih par godina zbog toga što nije želio da prizna vanbračnog sina Devina kojeg je dobio u vezi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antunović.

Naime ona je podigla tužbu za utvrđivanje očinstva i sudski proces koji je trajao prilično dugo je nedavno završen a presuda glasi da Miroslav jeste biološki Devinov otac. Međutim on ni dalje ne želi da ga prizna a na račun svoje nekadašnje ljubavnice je izgovorio niz uvreda i uporno tvrdi da ona laže i da između njih ništa nijebilo mada postoji mnogo onih koji su bili svjedoci njihove ljubavi.

Jedna od njih je i pjevačica Lepa Brena koja je čak bila i Mirjanin svjedok na suđenju a i sama Mirjana sve češće na društvenim mrežama objavljuje fotke na kojima se nalazi sa Miroslavom iz tog perioda i na kojima se može vidjeti da su jako bliski.

Ona je tako sada objavila fotografiju koja je nastala na dočeku Nove godine u Kanadi kada je već bila u sedmom mjesecu trudnoće a na njoj se vidi kkao ona i Miroslav uživaju  u društvu prijatelja. mnogi misle da Miroslav njihovu vezu poriče u javnosti jer ne želi da povrijedi svoju suprugu Gordanu a ostaje da se vidi da li će se predomisliti i staviti tačku na ovu sapunicu. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo