Gledali ste ga za govornicom u Skupštini: OVAJ slavni političar je muž Jelice Sretenović, posle njegove smrti zavetovala se na SAMOĆU (FOTO)

0

Glumica Jelica Sretenović nedavno je ostala udovica. Njen suprug preminuo je u 45. godini života, te je u tim trenucima glumica ostala bez najveće podrške koju je imala. Preminuo je poprilično mlad, a preminuo je od srčanih problema s kojim se dugo borio.

Njen suprug, Miloš Miša Sretenović je bio stariji od svoje supruge malo više od 10 godina, ali se između njih nikada nije osjetila ta razlika u godinama. Ona se pored njega uvijek osjećala sigurno, zaštićeno i sretno, te joj nikada ništa nije nedostajalo u odnosu s njim. Kada je napunila 19 godina, Jelica je izgovorila sudbonosno da svom suprugu i ubrzo nakon vjenčanja su dobili i kćerku Anu, pa su ponovo nakon 11 godina dobili kćerku kojoj su dali ime Olja.

Porodica nije dugo mogla da provodi vrijeme zajedno, a u tome ih je spriječila iznenadna smrt oca i supruga. Glumica Jelica Sretenović je ostala sama i teško je podnijela ovu vijest, te to nije krila od javnosti. Sa svojim suprugom i porodicom je živjela na Vračaru, a pošto se sve ovo desilo, ona je odlučila da se preseli u kuću koja je smještena na Zvezdaru. Njena karijera i posao su je spasili i izvukli iz teškog stanja.

Ona se uvijek rado prisjeća trenutaka koje je proživjela sa svojim suprugom, te je nedavno otkrila da je njen prvi unuk dobio ime upravo po njenom suprugu. Oni su se poznavali još kao djeca, ali zbog razlike u godinama nikada nisu gledali tako jedno na drugo. Kasnije, kada su oboje odrasli, to je bila ljubav na prvi pogled.     

Preporučujemo