Tijana i Slaviša Čurović je glumački par koji je za kratko vrijeme osvojio srca svih. Jedno vrijeme su bili u sretnom braku, a onda su u javnosti priznali da će svoj brak ipak okončati i da će se sudskim putem razvesti. U braku su dobili i kćerku kojoj su dali ime Taja, s kojom oboje koriste svoje slobodno vrijeme maksimalno.

Javnost je ostala u šoku kada je došla vijest da su ipak pružili šansu i pokušavaju da ožive svoj ljubavni odnos. Oboje sa svojom kćerkicom postavljaju fotografije na društvenim mrežama, a u komentarima se mogu vidjeti samo pozitivni komentari. Njihova ljubav je ponovo oživjela, te su se ponovo javile varnice i leptirići u stomaku kod oboje. Taja im još više pomaže da ožive svoju ljubav, a vidi se da su zaista sretni što su ponovo zajedno.

Cijelo ljeto su putovali sa svojom kćerkom po cijeloj Evropi i koristili su dane maksimalno. Bili su u Francuskoj, zatim u Španiji i Italiji i moglo se ispratiti kako su zaista uživali u svim tim putovanjima. Za to vrijeme, u Beogradu se spekulisalo o tome da li će ponovo njih dvoje stati na ludi kamen i da li ovaj par očekuje prinovu, ali se oni na te teme nisu oglašavali javno.

Da li će njihova kćerka dobiti brata ili sestru, niko od njih nije javno prokomentarisao. Izgleda da oni samo žele da uživaju u sadašnjosti i u trenucima, a da će pustiti da vrijeme uradi svoje. Objavili su fotografiju na kojoj je njihova kćerka proslavila 16 rođendan, a njeni ponosni roditelji su je na slici ljubili u obraz.

Preporučujemo