Fudbaler SLOMIO srce Katarini Grujić? Pevačica priznala da je PREVARENA: Govorio mi je kako se RAZVEO!

0

Mlada poznata pjevačica Katrina Grujić je svoju muzičku karijeru započela 2010. godine. Od tada pa do dana današnjeg, izbacila je brojne hitove koji se slušaju i dan danas. Njen privatni život je svima i više nego interesantan, iako ona pokušava da ga sakrije od javnosti, nekada joj to jednostavno ne polazi za rukom.

Danas je Katarina u sretnom braku sa poznatim fudbalerom Crvene Zvezde Markom Gobeljićem s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila i kćerkicu, te se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Katarina je uvijek javno govorila da svim srcem navija za Crvenu Zvezdu, tako sa vjerujemo da joj je bila velika želja da se uda za nekog od fudbalera, što joj se na kraju i ostvarilo. O njenom ljubavnom životu prije stupanja u brak malo se zna.

Jednom prilikom je sama Katarina priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem koji ju je mamio pričom da će se razvesti od supruge, što nikada nije ni uradio. Priznala je da ona jedno vrijeme nije ni znala da je on u braku, iako su svi ojo nje znali, pa čak i njegova najbolja drugarica. On je njoj govorio da su kod njega papiri za razvod i da su potpisani, što na kraju ustvari nije bila istina.

Pjevačicu su povezivali i sa fudbalerom Ognjenom Vranješem da su zajedno, ali se niko od njih dvoje nije oglasio na ovu temu. Pjevačica se sada malo povukla s muzičke scene i javnosti, kako bi se oporavila od porođaja i u potpunosti posvetila svojoj kćerkici i porodici.