ALEKSANDRU PRIJOVIĆ DANAS NA AERODROMU SAČEKAO DRUGI MUŠKARAC: Prizor ŠOKIRAO, svi će pričati o OVOME!

0

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović Živojinović kao i mnoge njene kolege imala je radnu ljetnu sezonu koju je posjetio veliki broj ljudi. Nedavno je izbacila i novi album koji je odmah postao apsolutni hit. Svakog vikenda Aleksandra nastupa u inostranstvu, te je rijetko kad vikendom u Beogradu sa svojom porodicom.

Ovaj put kada je sletila na aerodrom Nikola Tesla sa jednog od brojnih nastupa, na aerodromu su je sačekali njen suprug Filip i sin Aleksandar. Filip je čekao svoju suprugu na suvozačevom mjestu, a nazad u sjedalici je bio njihov sin koji se nije mogao smiriti kada je nakon par dana napokon vidio svoju mamu. Odmah je otvorio prozor i dočekao mamu i upućivao joj radosni osmijeh jer su se konačno vidjeli.

Zbog njenih poslovnih obaveza, Aleksandra često nije u Beogradu, ali trudi se da svaki slobodan trenutak iskoristi sa svojom porodicom, a posebno sa svojim sinom. Brzo je mamu uhvatio za ruku i grlio je, nije htio da je ispusti iz ruku. Vjerujemo da Aleksandra uživa u ovakvim momentima kada njen sin želi samo da je uz nju.

Aleksandra često na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije i video zapise na kojima se vidi kako provodi svoje slobodno vrijeme s porodicom. U skladnom je braku sa Filipom, a nedavno je u jednom od intervjua otkrili da se njih dvoje odlično slažu i da se rijetko kad svađaju. Često dođe do nesuglasica, ali je glavni razlog tome kada im se ne podudaraju mišljenja o njenim novim pjesmama ili spotovima. Filip je uz Aleksandru uvijek i glavna joj je podrška u svemu što radi.