Evo kako je momak koji je prodavao patike na ulici završio u CECINOM SPOTU! – Otkrivena dugo čuvana tajna (FOTO)

0

Estradne ličnosti na našim prostorima koje se bave pjevanjem narodnjaka i turbofolka su stekle još veću popularnost i bogatstvo nakon raspada Jugoslavije. Jednostavno su se uvukli u svaki ćošak medijskog prostora Balkana i danas vlada ta muzika i kultura, a jedna od pjevačica na koju se svi ugledaju je Ceca.

Rođena kao Svetlana Ražnatović, svoju je karijeru započela par godina prije raspada bivše države i krenula se baviti narodnjacima kao i mnogi njeni savremenici koji su i danas aktuelni, ali je svoju slavu zaradila najviše tokom ratnih 1990-ih kad je bila udata za kriminalca Željka Ražnatovića svima poznatog kao Arkan. Arkan i Ceca su bili par koji je promovisao turbofolk kulturu i veličao kriminal i rasipništvo, a u tome su najviše pomogli spotovi koje je snimala u to vrijeme. Njeni spotovi su bili dosta napredniji od onoga što se tad snimalo, jer mnogi nisu imali novca i sredstva za takvo neđto.

Dejan Milićević je jedan od ljudi koji je svojim radom stvorio današnju “srpsku majku” Cecu koja se sluša diljem Balkana, unatoč njenoj ne baš blistavoj prošlosti. Milićević je nedavno otkrio kako je pronašao momka za spot “Idi dok si mlad” za kojim su mnoge djevojke tada uzdisale i vrištale.

Ceca se u spotu pojavila sa fizički atraktivnim momkom kojeg je Milićević sreo dok je išao da kupi patike. Taj momak je prodavao patike na ulici i Dejan je pomislio da je on izgledom idealan za takav spot i onda ga je učinio zvijezdom 1990-ih kad su u pitanju spotovi.