(FOTO) Kristijan Golubović USLIKAN U GRADSKOM PREVOZU na liniji 56: Hvali se bogatstvom, a sve vreme spavao u autobusu!

0

Na našim prostorima je nakon rata zavladala neka opsesija kriminalom i mnogi su počeli da se ugledaju na robijaše i kriminalce. To se veliča u filmovima, muzici, spotovima i reality show emisijama, i veliki dokaz toga je popularnost ljudi kao što je 56-godišnji bivši robijaš Kristijan Golubović koji je atrakcija.

Od svih njegovih podviga, najviše se priča u zadnje vrijeme o njegovom učešću u reality show emisiji “Zadruga” gdje je bio glavna zvijezda i zaradio dobre pare nakon što je pušten iz zatvora, a tu je prevario i svoju suprugu te započeo život sa svojom saučesnicom u emisiji Kristinom Spalević. Priznao je da nije postupio kako treba i da je zbog toga izgubio i suprugu i kćer te da im je dao pola miliona eura, a i dalje mora mjesečno da im šalje oko 180.000 dinara alimentacije. Također ima zabranu prilaska bilo uživo ili preko interneta, pa kćer nije vidio pola godine.

Hvali se na sve strane kako je bogataš i kako mu je ostalo dosta novca od realitya, ali mnogi mu se smiju i nedavno su ga fotografisali kako spava u javnom prevozu. Kao što se da vidjeti na slici, Golubović je zaspao na liniji pedeset i šest gradskog autobusa.

Mnogi ga prozivaju zbog toga što priča kako je bogat, a ovde spava u autobusu. Drugi se pitaju kako je naumio da živi sa novom izabranicom i njihovim budućim dijetetom, a kuka kako mu je teško slati alimentaciju svojoj kćeri koju mu, kako on kaže, ne dozvoljavaju da vidi. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo