ESTRADA U ŠOKU! NAŠA POZNATA PJEVAČICA DOŽIVJELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU – KOLA JOJ POTPUNO UNIŠTENA! Pjevačica otkrila: SVE sam predosjetila…Nije bilo pomoći(FOTO)

0

I danas donosim potresne vijesti koje su povezane sa crnom hronikom. Riječ je o tome da je srpska pjevačica Indira Aradinović Indi imala udes zbog lošeg vremena koje je zadesilo Srbiju. Ona se povodom toga i oglasila i rekla je kako se osjeća. Pjevačica Indira je svima danas poznata po svom nadimku Indi, i na svom Instagram profilu je objavila da je doživjela saobraćajnu nesreću zbog lošeg vremena.

Ali, ona nije krila od svojih vjernih fanova šta se zapravo desilo, pa je na Instagram storiju posjelila sliku na kojoj se vidi uništeni automobil marke “Audi”. Međutim, Indi nije otkrila kako je zapravo došlo do incidenta, ali je objasnila svima da ne brinu, jer je ona dobro, i da je već unaprijer znala da će se ovo dogoditi jer joj je to rekla intuicija. “Moja intuicija je najjača na svijetu”- napisaal je ona na svom Instagram storiju. Sliku pogledajte u članku.

Preporučujemo