PORODILA SE KATARINA GRUJIĆ! Pjevačica i fudbaler dobili prvo dijete, rodila se mala KATJA, Gobelja podjelio PRVU FOTKU (FOTO)

0

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su postali roditelji djevojčice Katje. Ovu vijest je par podjelio na društvenim mrežama, a Marko je nasljednicu pokazao pratiocima na Instagramu. “Dobro došla, lutko moja”- napisao je on uz sliku nasljednice. Usljedile su i mnoge čestitke prijatelja, među kojima se našla i Anastasija Ražnatović.

“Drago moji Gobeljići, danas ste postali najsretniji ljudi na svijetu, od srca vam čestitam ra rođenju male Katje, da je živa i zdrava”- napisala je Cecina ćerka, a Marko je podjelio njene predivne riječi. Inače, ponosni tata je rezervisao i restoran u kojem se trenutno slavi rođenje njihove kćerke.

Katarina je jedne prilike pričala o odnosu sa mužem: “Prvo smo se družili, pa su se dogodile varnice, ali smo išli polako, htjeli smo da se odbro upoznamo i ona nam se pružila prilika za vezu. Isti smo, planemo u sekundi i pomirimo se, nema ozbiljnih svađa. Nikada nam nije dosadno”- rekla je ona.

Preporučujemo