ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO SLOBODU MIĆALOVIĆ I JELISAVETU ORAŠANIN: Otkrio spisak operacija – evo sta su sve radile!

0

Ljepota je subjektivna i kulturalna stvar, niko nema iste standarde ljepote i to treba tako prihvatiti. Nebitno kakvi smo i kakvi se rodimo, trebamo se potruditi da brinemo o sebi, svom zdravlju, izgledu, napretku i inteligenciji jer ljepota nestane kroz godine, dok neke druge stvari opstaju i važno je na njima raditi.

Nažalost, danas starlete, influenserke i estradne zvijezde rade sebi svašta putem estetskih zahvata i izgledaju izvještačeno. Idu u solarije, rade plastične operacije, pune usne, ubrizgavaju si botoks, rade liposukcije i previše se šminkaju, a to ostavlja loš dojam na djevojke i curice i njihov pojam o vlastitoj ljepoti. Slavne ličnosti poput glumica Slobode Mićalović i Jelisavete Orašanin zagovaraju prirodnu ljepotu bez korekcija i to se čini simpatično na prvu, ali se ispostavlja da tu ima malo i licemjerja. Jelisaveta je povećala svoje grudi, ubrizgala si botoks da se riješi bora i povećala usne, unatoč zagovaranju prirodne njege izgleda.

Mićalovićeva je također eksperimentisala s botoksom, ako je vjerovati navodima jedne klinike koja se bavi takvim estetskim korekcijama. Sloboda se ne šminka inače puno, ali čini se da nije mogla odoljeti pokušaju da uspori starenje svog lica i tijela. Čak je izgleda stavila i hijaluron u svoje usne.

Dok neki brane ove odluke i smatraju da je uredu uraditi male promjene na sebi vještački, drugi smatraju da je ljepota samo površna stvar na koju ne treba toliki fokus stavljati jer to ljude čini plitkima. Bilo kako bilo, mnogi su imali šta da kažu na promjene ove dvije slavne glumice. Šta vi mislite o ovome?