Estradne ličnosti južnoslavenskih zemalja su danas jedna od jako popularnih tema kojima se građani tih država vole okupirati. Ove su ličnosti vrlo svjesne koliko pažnje privlače i trude se da nastave bez stajanja i da izgrade reputaciju kakva im pogoduje da nastave privlačiti pažnju svojih obožavaoca kao i medija.

Turbofolk pjevačica Jelena Karleuša je šampion kada su u pitanju skandali i tračevi u novinama jer ona vrlo dobro zna kako da manipuliše medijima i društvenim mrežama i time privuče pažnju na sebe. Na taj način je niko neće zaboraviti, iako već godinama nije izbacila nikakav vid nove muzike na žalost fanova. Čini se da se to uskoro mijenja jer tvrdi da izbacuje novi album nakon napuštanja mjesta članice žirija u emisiji “Zvezde Granda”. Međutim, ono što sve ljude interesuje je njen odnos sa fudbalerom i mužem Duškom Tošićem za kojeg se po medijima priča da je vara, dok drugi misle da je to još jedan Jelenin vještački skandal.

Kad god Tošić objavi fotografiju na svom Instagramu sa nekom ženskom osobom, fanovi Jelene Karleuše to danima dešifruju i komentarišu i time svraćaju pozornost na ovaj slavni par. Tošić je ostao suzdržan po pitanju svih ovih tračeva i ne priča o tome.

Mnogi su se iznenadili kad su na njegovom Instagram storyju vidjeli da se slikao sa Draganom Mirković koja je Jelenina dugogodišnja prijateljica, kao i Snežanom Stojković od čijeg muža Dragana Stojkovića Piksija su kupili vilu na Dedinju. Mnogi smatraju da se tu nema šta dešifrovati jer su obje Jelenine prijateljice.

 

 

 

Preporučujemo