Jedno od najpoznatijih imena s naše javne scene jeste svakako Saša Popović. On je već godinama unazad zaštitno lice Grand produkcije, te ga možemo vidjeti na malim ekranima subotom uveče kada se prikazuju Zvezde Granda. On je svoju karijeru započelo kao član poznate tadašnje grupe ‘’Slatki greh’’, te je tada uspio da izgradi moćnu Grand produkciju koja je i dan danas jedna od najjačih produkcijskih i izdavačkih kuća na našim prostorima.

Nije tajna da je on pomogao mnogim pjevačima i pjevačicama da uspiju u svojim muzičkim karijerama, niti je tajna da upravo on stoji iza većeg dijela naše estrade. Isto tako, poznato je i to da je u sjajnim odnosima sa skoro svima s javne scene, a posebno sa našom najpoznatijom pjevačicom Lepom Brenom. Njih dvoje su također i kumovi jedno drugom, a do prije 2 godine su bili vlasnici Grand kuće.

Ipak su odlučili da stave tačku na svoje vlasništvo, pa su uspjeli da prodaju Grand za čak 6 miliona eura, te su jednako podijelili iznos koji su dobili. Nedavno je Saša bio gost u jednoj emisiji gdje je otkrio neke detalje koje rijetko ko zna, a tiče se jedne od  naših najtraženijih pjevačica. Riječ je o Indiri Radić koja je svoju muzičku karijeru započela uz Južni vetar.

Kada nije imala novca, obratila se Saši, a on joj je rado pomogao finansijski. Tada je došla do njega u poderanim farmerkama i nekim starim patikama, a on joj je ponudio album na kojem su odmah počeli da rade. Na album se našao i njen čuveni hit Krug, a i dan danas ona važi za jednu od najuspješnijih pjevačica s estrade.

Preporučujemo